• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

28.04.2024

19:00

Šokantno! Posle dva braka priznala da voli žene - lepotica za kojom se muškarci ludeli uživa u ljubavi sa ovom sportiskinjom (FOTO)

Reuters

Ljubav

Šokantno! Posle dva braka priznala da voli žene - lepotica za kojom se muškarci ludeli uživa u ljubavi sa ovom sportiskinjom (FOTO)

Podeli vest

Glumica Sofija Buš koja ima 41 godinu i dva propala braka iza sebe, tvrdi da je sada u ljubavnoj vezi sa Ešli Haris, sportiskinjom, te da apsolutno nije očekivala ovakvu ljubav.

Međutim, Sofija tvrdi da su svi njeni bivši momci znali da je privlače žene i da im je svima to priznala.

- Osećam se kao da konačno mogu da dišem - rekla je ona nakon što je javno objavila svoje priznanje da je "kvir".

Ona je Ešli Haris upoznala 2019. godine, a kada se razvela od supruga Granta 2023. godine započela je vezu sa fudbalerkom.

Foto: Reuters

 

- Ne znam kako drugačije da to opišem osim: nisam to videla dok nisam videla - rekla je Sofija koja je pre Granta bila u braku sa Čedom Majklom Marejom od 2005. godine pa do 2006. godine.

Sofija je objasnila da je prvo bila prijateljica sa Ešli, da su satima razgovarale i družile dok nisu postale svesne povezanosti.

Ešli ima dvoje dece sa Ali Kriger, razvedena je i sada u srećnoj vezi sa glumicom.

Sofija kaže da joj teško padaju priče da je supruga ostavila zbog žene, jer to nije istina:

Foto: Reuters

 

- Moji momci su oduvek znali da su me privlačile žene. Nikada u životu nisam bila poštenija... Na kraju dana znam da nema ništa za šta bih trebala da se izvinim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Univerzitet u Beogradu među 1,8 odsto najboljih u svetu
Društvo

Univerzitet u Beogradu među 1,8 odsto najboljih u svetu

Univerzitet u Beogradu pozicioniran je u prvih 1,8 odsto univerziteta od ukupno 20.966 rangiranih univerziteta širom sveta, prema najnovijoj listi Global 2000 Centra za svetsko rangiranje univerziteta (Center for World University Rankings), a koja je zvanično objavljena u ponedeljak 13. maja

14.05.2024

14:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija