• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

28.03.2024

17:55

Odloženo suđenje za ubistvo u Vrčinu: Okrivljeni Rakić sprema odbranu

J.Rafailović

Vesti

Odloženo suđenje za ubistvo u Vrčinu: Okrivljeni Rakić sprema odbranu

Podeli vest

Suđenje Nebojši Rakiću, okrivljenom da je 2008. godine u Vrčinu pucajući iz automatske puške ubio Dragana Milovanovića i ranio Aleksandra Vlahovića, a potom pobegao u Brazil, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu, kako bi on spremio odbranu.

Rakić je rekao da je pogledao spise predmeta i da je ono što u njima piše potpuno drugačije od onoga što je čitao u dokumentima koje je u Brazil poslalo Ministarstvo, dok je čekao izručenje.

Sud mu je odobrio da sa braniocem pregleda sav dokazni materijal, kako bi mogao da iznese odbranu.

Rakić je u Brazilu 2010. godine bio osuđen na kaznu od 13 godina zatvora zbog krivičnog dela trgovina narkoticima, a izručen je kada je izdržao.

Sledeće suđenje je zakazano za sredinu maja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Detalji šokantnog zločina kod Sombora: Žana ipak ubijena davljenjem
Hronika

Detalji šokantnog zločina kod Sombora: Žana ipak ubijena davljenjem

Više javno tužilaštvo u Somboru je odgovorilo na zahtev SOinfo.org portala za informacije od javnog značaja u vezi sa ubistvom i samoubistvom u Staparu. Prema saopštenju Višeg javnog tužilaštva, događaj se desio u vremenskom periodu između tri i pet časova u Staparu, gde je R. D., rođen 1978. godine, navodno davljenjem lišio života svoju suprugu I. D., rođenu 1985. godine, a zatim izvršio samoubistvo vešanjem.

28.03.2024

17:45

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija