• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

11.10.2022

13:37

VIDEĆETE ŠTA JE MANIJAK I PSIHOPATA! Isplivao snimak SVAĐE zbog koje je komšija Mikiju hteo da zapali kuću! (VIDEO)

Insider / Zoran Sinko, Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

VIDEĆETE ŠTA JE MANIJAK I PSIHOPATA! Isplivao snimak SVAĐE zbog koje je komšija Mikiju hteo da zapali kuću! (VIDEO)

Podeli vest

Komšija Mikija Đuričica, Darko L., pre par dana je pokušao da mu zapali kuću u Kupinovu, ali srećom, primećen jei sprečena je šteta

Darko se odlučio na ovakav korak zbog svađe koja se odigrala pre više od mesec i po dana!

Kako nam je rekla sestra Darka L, celi sukob je počeo još letos, kada je Miki Đuričić usred noći došao do njihove kuće i psovao ih i vređao, a sve zbog komentara koji je stavila ispod snimaka na Youtubu.

Danijela L., sestra osumnjičenog Darka L., objasnila je kako je došlo do sukoba.

- Dan pre svađe videla sam Mikija da radi ogradu, pitam ga zašto, da li planira da živi u Kupinovu. On realno može da živi bilo gde. On mi kaže kako mu je svejedno i da su on i supruga kupili kuću u Inđiji. Uveče sam videla na Jutjubu intervju sa njim gde on priča da se pakuje, da ide kod tašte u Inđiju, šali se na svoj račun što ide kod tašte... I ja sam napisala u komentaru ispod tog klipa "Komšija, ti reče da si kupio kuću, a ti ideš kod tašte!". Samo to sam napisala. To nije uvreda. To nije povod da izađe, urla, psuje i preti. Bilo je strašno, imam i video u telefonu. To šta je on sve rekao je za policiju - rekla je Danijela za Informer. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Miki Đuričić

- Je*aću vam mamu sutra kada ja dođem. Sutra ćete vi za Beograd autobusom prvim. Je*em li ti mamu ja kurvetino raspala. Ti da komentarišeš mene i moju ženu na Jutjubu. Je*aću ti mamu, je*aću ti tatu pokojnog što se obesio, mamu ti je*em ja u pi*ku ku*vinu raspalu.  Ja ne mogu od go*ana da živim normalan život. Gledaj brata tvog pijanog mamu ti je*em drogiranu. Imaš svoj život, mene našla govno da kometarišeš. Ku*vo raspala. Iz*ebalo  te pola Beograda pa si došla ovde mene da komentarišeš na Jutjubu. Je*em ti tatu pokojnog što se obestio. Je*aću ti mamu samo da te sretnem - vikao je Miki, a kako je sve ovo izgledalo, možete čuti NA OVOM LINKU.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Deo porodice Zorana Marjanovića kobnog dana bio na nasipu! Nastavlja se suđenje za ubistvo pevačice: Danas svedoče sin i brat
Hronika

Deo porodice Zorana Marjanovića kobnog dana bio na nasipu! Nastavlja se suđenje za ubistvo pevačice: Danas svedoče sin i brat

Suđenje Zoranu Marjanoviću koji je optužen da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu i pred novim sudskim većem iskaze bi prvi put trabalo da daju Zoranov sin iz prvog braka Uroš, brat Miloš i snaja Milica. Podsetimo oni su bili pozvani i na prethodno suđenje, koje je održano 19. aprila ali se tada nisu pojavili.

06.06.2024

07:43

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija