• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

29.03.2024

15:48

"Kad budem imao biološko dete, ona će..." Saša Kovačević iznenadio javnost, ovako govori o ćerkici svoje dugogodišnje devojke

ATAimages

Estrada

"Kad budem imao biološko dete, ona će..." Saša Kovačević iznenadio javnost, ovako govori o ćerkici svoje dugogodišnje devojke

Podeli vest

Kovačević nikada nije krio koliko voli malu Iskru, a sada je to još jednom i dokazao.

Miljenik ženske populacije, pevač Saša Kovačević već sedam godina uživa u ljubavi sa Zoranom Tasovac, o kojoj javnost malo toga zna. 

Zorana već ima ćerkicu Iskru, koju je dobila u braku sa Bogdanom Srejovićem, bivšim dečkom dečkom pevačice Cece Ražnatović. Saša i mala Iskra se odlično slažu, a pevač kaže da je doživljava kao svoje dete. 

Foto: ATAimages

 

- Svako od nas želi da nađe neki mir, pa ni ja nisam izuzetak. Uspeo sam da organizujem svoj život baš onako kako mi odgovara. Ne dozvoljavam da mi bilo šta remeti vreme koje mogu da provedem sa porodicom - kaže Saša. 

Pevač je zatim progovorio o maloj Iskri. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Nisam joj biološki otac, ali je zovem svojim detetom. I sutra, kad budem imao biološko dete, Iskra će uvek biti moje prvo dete - izjavio je on. 

Kovačević nije bio raspoložen da priča na temu venčanja sa Zoranom. 

- Zaista ne znam zašto je ljudima to toliko interesantno. Siguran sam da će kad prođe svadba, krenuti pitanja kad će dete, pa kad će drugo dete - istakao je pevač za "Story".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija