• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

28.03.2024

23:23

Raskrinkan Anđelo! Sa ovom devojkom je prevario Džehvu, predstavlja se kao fin dečko, a istina je mnogo drugačija

ATAIMAGES

Estrada

Raskrinkan Anđelo! Sa ovom devojkom je prevario Džehvu, predstavlja se kao fin dečko, a istina je mnogo drugačija

Podeli vest

Ranković je više puta isticao da je Teodora bila devojka koju je najviše voleo, ali ga to nije sprečilo da je prevari.

Gordana Džehverović, majka Teodore Džehverović razotkrila je svog bivšeg zeta, Anđela Rankovića. 

Ona je prvo ispričala sve o njegovim bahanalijama u Matorinom stanu, što je Ranković više puta poricao. Mama Džehva je zatim dodala da Anđelo nije cvečkao kao što se predstavlja i da je novodno Teodoru prevario sa Matorinom bivšom devojkom, Sanjom. 

Foto: Miloš Rafailović

 

- On je muvao Aleks, sećate se u sezoni jedan. Oni su pustili klip svađe Teodore i Aleks, plakao je kao kiša tada, izblamirao je za sva vremena Rankoviće i tad nisu mogli da mu oproste, a to sve je isprovocirala Matora. Vidiš kako ja to sagledam iz drugačije prizme. Mene život nije mazio, ja mogu da uđem u svačiju glavu i da shvatim o čemu koja osoba razmišlja. Tada je bio kivan na Matoru, nakon toga je bio kivan zbog onih igračkica i rekvizita. Sve sam se ja o tome raspitala napolju i istina je da su te igračkice njegove. Sve je istina što je Matora rekla, još je i gora istina. Trebale su da se kače neke ljuljaške gore na plafon pa da se ljuljaju, samo su se bojali da li je to dobro montirano gore, jer je moglo da kad se zakače njih dvoje da ne padne sve to - izjavila je mama Džehva. 

Foto: E-Stock

 

Goca je zatim otkrila istinu o Anđelovoj prevari. 

- Ne znam ja sad njegove igrarije, samo znam da voli egzibicije dečko, njega je Matora sve izdala o tome. Dok je bio sa Teodoricom bio je i sa Sanjicom, on je to sve poricao, pa ga je razotkrila Jovana Ljubisavljević. Ne možeš ti, zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju! Dok je Teodora bila na Zlatiboru on je bio sa Sanjom u bioskopu, pa je onda krio da je bio sa Sanjom, pa su na kraju napravili Matoru budalom - rekla je Goca za "Pink.rs". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija