• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand Online/Informer

28.03.2024

21:21

"Nikada se ne bih vratila u mladost": Lepa Lukić otkrila zašto voli svoje godine

Tanja Andric

Estrada

"Nikada se ne bih vratila u mladost": Lepa Lukić otkrila zašto voli svoje godine

Podeli vest

Pevačica Lepa Lukić rekla je da uživa u svojim godinama i otkrila zašto joj mladost uopšte ne nedostaje.

Pevačica Lepa Lukić u muzičke vode kročila je sa samo 24. godine, a danas je jedna od najuspešnijih na estradnoj sceni.

Mnogi tvrde da je svojevremeno Lepa Lukić bila jedna od najpoželjnijih pevačica. Lepa je oduvek bila smela žena koja je eskperimentisala sa frizurama, te je jedno vreme bila vatrena crvenokosa, a potom i plavuša, bilo da je u elegantnim haljinama ili potpuno kežual i sportskim izdanjima, Lepa je uvek privlačila pažnju, ali ono što je najvažnije je da je ostala mlada duhom.

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

 

- Ima mog lika iz mladosti još uvek, ali se nikada ne bih vratila u mladost. Ja sam najzadovoljnija u ovim godinama. Ono, u mladosti ne znaš ni da se spremiš, nego se onako skarabudžiš, a sada se upicanim kako ja hoću (smeh). Kad si mlad ne moraš mnogo ni da se doteruješ - rekla je Lepa koja nikada nije bila ljubitelj estetskih korekcija, već je uvek negovala prirodan izgled:

- Verujte tada je bila sramota da to uradiš! Malo se našminkaš, malo usta i trepavice, eventualno karmin i to je bilo sve - objasnila je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija